Mihin hinnoittelumme perustuu?

Investeryn hinnoittelu perustuu asiakkaan tarpeen arvioivaan hinnoittelumalliin. Näin ollen palvelun tai palveluiden yhteishinta muodostuu tilausmäärän sekä ajan mukaan.


Tarjouksen muodostuminen

Jos koet tarvitsevasi jatkuvampaa koulutusta, ja näin ollen päädyt tilaamaan useamman kuin yhden palvelun niin teemme sinulle tarjouksen. Tarjous muodostuu palveluiden kokonais määristä, sekä kestosta. Jos siis haluat tilata useamman Coffee Talk -tapaamisen, tai yhdistellä eri palveluita, niin sinun kannattaa pyytää meiltä tarjous. Tarjous on aina edullisempi vaihtoehto tilatessasi useamman palvelun kerralla. 

Yksittäinen Coffee Talk - 29.95€/45 min 

Mikäli päädyt valitsemaan vain yhden Coffee Talk -tapaamisen, niin hinta muodostuu yksinkertaisesta listahinnasta. Näin ollen tapaamisen hinta määräytyy pelkästään käytetyn ajan mukaan. Voit itse määrittää tapaamisen keston oman tarpeesi mukaan. Tapaamiseen kuuluu aina ilmainen alkukartoitus, jossa käydään tarvitsemasi tuen määrä.  

Group Talk - hinnoittelu 

Mikäli haluat tilata meidät puhumaan ryhmätilaisuuteesi, niin hinta määräytyy henkilömäärän sekä ajan mukaan. Tämä tarkoittaa, että hinta muodostuu ryhmän koon sekä tarpeiden mukaan. Tarjouksessa otetaan huomioon osallistujien määrä, ja näin ollen mitä suurempi ryhmä osallistuu niin sitä enemmän jokainen osallistuja siitä hyötyy.

NEWSLETTER

COFFEE TALK

GROUP TALK

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy