Konsepti

Me Investeryllä uskomme asiakaslähtöiseen toimintamalliin, ja juuri sen takia jokainen asiakas otetaan vastaan yksilöinä. Kaikkia sivuillamme mainittuja palveluita voidaan siis asiakkaan tarpeen mukaan yhdistellä, jotta saataisiin mahdollissimman tehokas paketti asiakkaan tarpeeseen. 


AJANKOHTAINEN TIETO

KOULUTUS

ANALYSOINTI

NÄIN SE TOIMII

Kun otat yhteyttä meihin, varaamme ajan tarpeen kartoittamiselle sekä käymme läpi aikaisempaa tietämystäsi sijoittamisesta. Alku-tapaaminen on aina maksuton. Tämän jälkeen sovitaan mahdollisista coffee talk -tapaamisista, ja niiden määristä. Tarvitset sitten yhden koulutuskerran tai useamman. Teemme sinulle tarjouksen, jossa on eriteltynä kaikki.


Jos kuitenkin koet tarvitsevasi jatkuvampaa koulutusta, niin voit ottaa pakettiisi ajankohtaista ja kohdennettua koulutusta. Näin ollen olemme sinuun yhteydessä mikäli jotain merkittävää tapahtuu markkinoilla tai haluat vain päivittää tietämystäsi ajankohtaisemmaksi. Voit itse määrittää, kuinka usein koet tarvitsevasi ajantasaisempaa koulutusta. Se voi esimerkiksi olla kerran kahdessa viikossa. Sinä päätät. 

Ilmainen uutiskirjeemme

Ilmaisen uutiskirjeen tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman monta sijoittamisesta kiinnostunutta henkilöä. Näin jokainen sijoittamisesta kiinnostunut voi seurata yrityksemme toimintaa, sekä pysyä perillä sijoittamisen uusista tuulista. Uutiskirjeen tilaajana saat tietysti myös erikoistarjouksia, sekä tietoa uusimmista palveluista. Lisäksi tilaajana näet Investerylle tehdyn mallisalkun tilanteen.

Kohdennettua sisältöä kuukausihintaan

Mikäli aloitat sijoittamisen ja koet tarvitsevasi koulutusta myös sijoittamisen aikana, voi tilata sinulle kohdennettua sisältöä. Näin pysyt perillä markkinoiden tilanteesta esimerkiksi puhelinsoitolla tai kohdennetulla uutiskirjeellä. Kohdennetun sisällön tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisimman varma olo sijoittamisesta, jotta siitä tulisi arkipäivää.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy