Tietoja meistä


Alta voit tutustua paremmin yritykseemme, sekä Investeryn takana seisovaan tiimiin. 

Sijoittamisessa piilee monia mahdollisuuksia


Moni ei ole ajatellut, kuinka suuri mahdollisuus sijoittamisen aloittaminen voisi olla. Meidän motivoitunut tiimimme saa muutkin ymmärtämään sijoittamisessa piilevät mahdollisuudet. 


Sijoittamistietämyksen ei tulisi olla vain jo vaurastuneiden sijoittajien oikeus, vaan kaikkien tulisi olla oikeutettuja siihen. Ei ole reilua, että vain pieni osa ihmisistä tietää vaietun salaisuuden pää-oman kasvattamiseen ja siksi haluammekin kouluttaa jokaisesta meistä sijoittamisen asiantuntijoita.

Tiimimme


Asiantunteva, ja ajan hermoilla oleva tiimimme voi auttaa sinua menestyksekkään sijoitusuran alkutaipaleella

Emil Mattsson

CO-Founder

emil@investery.fi


Olen Investery.fi -yrityksen alkuperäinen perustaja. Vuosien kiinnostus sijoittamista kohtaan sai minut perustamaan yrityksen. Näin voin tarjota kokemustani myös muille. Toimin pääasiassa yrityksen  koulutustehtävissä.

Milana Hajipoori

Managing Partner

milana@investery.fi


Olen Investery.fi -yrityksen omistajajäsen. Lähdin Investeryyn ollakseni mukana antamassa jokaiselle mahdollisuuden päästä mukaan sijoittamisen maailmaan. Olen intohimoinen yrittäjä ja todella kiinnostunut taloudesta. Toimin pääasiassa yrityksen markkinoinnissa.

Missiomme


Meidän mielestä sijoitamisen aloittamisen ei pitäisi olla suuri kynnys, ja kaikilla pitäisi olla sama tietotaito sitä varten. Onhan se yksi suurimmista keinoista vaurastua sekä saavuttaa unelmia, joihin tarvitaan pää-omaa.


Tämän takia me Investeryllä haluamme olla tukemassa aloittelevia sijoittajia, ja tarjota koulutusta niille, jotka eivät tiedä miten päästä alkuun. Meidän suurin tavoitteemme on antaa jokaiselle se tietämys, jolla pääsee helposti alkuun.

Miksi valita meidät?


Ymmärrämme hyvin, että sijoittamisen aloittaminen ilman kunnon pohjatietoja voi tuntua todella stressaavalta. Me tarjoamme sinulle kunnon pohjatiedot sijoittamisesta, sekä pysymme rinnallasi Pörssin lasku- ja noususuhdanteissa. 


Emme halua, että asiakkaamme kokee epävarmuutta, ja siksi tarjoammekin kattavasti tietoa ennen sijottamisen aloittamista, ja sen aikana. Lisäksi meidän hinnoittelussa on otettu huomioon aloittelevan sijoittajan budjetti. Ajattelemme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus saada kokeneemman henkilön apua sijoittamisen aloittamisessa, eikä hinnan tulisi olla kynnyskysymys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy